Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

CUM COMAND?

Intr-o societatea in plina schimbare, cu tot felul de produse noi, pline de aditivi si E-uri pentru un plus de savoare, unele lucruri raman la fel, cum ar fi, placerea de a manca un desert gustos, care sa aminteasca de “prajiturile de acasa”.

Din pasiune si din dorinta de a readuce pe piata “gustul copilariei”, am infiintat laboratorul de cofetarie-patiserie “La prajituri”. Mizam pe ingrediente naturale, fara amelioratori, conservanti, sau premixuri.

Venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu produse de calitate superioara, fabricate din ingrediente 100% naturale, excluzand folosirea premixurilor si cremelor prefabricate, a conservantilor si aditivilor.

Ne axam pe prajituri si torturi intr-un „ambalaj” modern, dar cu gust autentic.

De asemenea, pornind tot de la ideea ca lumea pune accentul pe ceea ce mananca, La Prajituri lanseaza doua game de produse inovative: “dulciuri” destinate diabeticilor si copiilor.

Astfel, diabeticii pot savura ceva “dulce” fara a le fi afectata sanatatea, iar copii se pot bucura de prajituri si torturi fara continut ridicat de zaharuri.